Snake Racing - Australsk 4x4 udstyr
Billedet er af Mannell Motors Nissan 4,2 diesel demovogn – (flere billeder her) som er bygget sammen med viden og dele fra 4×4 eksperterne hos Snake Racing Australia

Hvis du mangler et 4″ eller 5″ hævningssæt til din Nissan Patrol eller Toyota Landcruiser, så er Snake Racing Australia stedet for dig. Hvis du vil længere op, jamen så har de da også et 7″ undervogn til nogle af modellerne. Hvad de ikke har – det bygger de bare. Det er steder som Snake Racing der levere dele til dem der vil være med i toppen af 4×4 og Trophy konkurrencerne.

MEGALIFTDet er ikke de pæneste eller billigste ting de sælger, men deres webshop er fuld af rigtig proffesionelt 4×4 udstyr. Et af de mærker de sælger er MegaLift – navnet siger vist sig selv. De fleste af Megalifts modeller er til nye biler, men der findes alternativer. Priserne er self. høje når man ser det første gang. Men hvis man regner ud fra en alm 4×4 undervogn fra OME eller Ironman, så skal der aligevel laves en del om før det matcher dette. Så havner prisen næsten på det sammen. Forskellen er bare at dette produkt er bygget til det fra starten.

Det eneste negative jeg kan sige om dem, er deres hjemmeside ikke er særlig logisk bygget op.